Vi skal få Bergen til
å smake bedre!
Søtt+Salt er et av Bergens ledende selskaper innenfor catering, bakeri, drift av personalrestauranter, selskaper & event samt utvikling og drift av nabolagsrestauranter.
Med lidenskap for godt håndverk, lokale råvarer og kjærlighet til kokkefaget ønsker vi å være et selskap hvor det er gøy å gå på jobb og som hver dag leverer sunn og nærende mat til alle de fine folkene som bor og jobber i verdens beste by!
Søtt+Salt ble startet av Frode Alræk og Fredrik Sørensen i 2004 og i 2014 ble Gisle Pettersen med på laget. Søtt+Salt er i dag en del av 4Service, som driver, catering, restauranter, personalrestauranter og drift av kontorbygg i hele Norge.
Menneskene
Søtt+Salt Bakeri driver catering, bakeri, selskap & event og drifter
18 personalrestauranter og to nabolagsrestauranter i Bergen.
-
Gisle Pettersen
REGIONSJEF VEST
PERSONALRESTAURANTER
Gisle ble utlært som kokk på Hotel Norge. Erfaring som kokk på Oro og Braserie Bleu i Oslo, kjøkkensjef hos Lekkerbisken, daglig leder hos Albatross Kantine. Kom med som partner i Søtt+Salt i 2014.
Telefon: +47 472 76 035
E-post: gisle.pettersen@4service.no -
Fredrik Herud Sørensen
LEDER CATERING, SELSKAP & EVENT
Fredik ble utlært som kokk på Hotel Neptun. Erfaring som kokk fra Bagatelle, Oro og Le Manoir Aux Quat`saisons. Var med å starte Søtt+Salt i 2004.
Telefon: +47 984 61 461
E-post: fredrik.sorensen@4service.no -
Frode Alræk
LEDER DRIFT & UTVIKLING
Frode ble utlært som kokk på Hotel Norge. Erfaring som souschef på Bagtelle og kokk på Oro, The French Laundry (USA) og Saison (Danmark). Var med å starte Søtt+Salt i 2004.
Telefon: 928 24 432
E-post: frode.alrek@4service.no -
Magne Aas
DRIFTSSJEF
PERSONALRESTAURANTER
Magne ble utlært som kokk på. Erfaring som kokk og leder fra Hotel Norge og Hotel Neptun. Har vært en del av SøttSalt siden 2015.
Telefon: +47 970 64 674
E-post: magne.aas@4service.no