Vi i Søtt+Salt jobber for at Bergen skal smake bedre. Derfor har vi utviklet et kantinekonsept basert på Søtt+Salts matfilosofi. Våre kantiner serverer en råvarebasert meny med stor variasjon. Vi bruker ferske råvarer av høy kvalitet og lager alt fra bunnen av i kantinen. Vi velger ofte utradisjonelle stykningsdeler for å skape variasjon og presentere nye smaker og kokkemetoder. Vi opplever at gjester i våre kantiner verdsetter at variert mattilbud av høy kvalitet. Det inspirerer oss. For oss er kantinetilbudet både et bidrag til å skape trivsel på arbeidsplassen, inspirere og informere om sunne og helsebringende spisevaner. Formidle matkunnskap og matglede og ikke minst gi arbeidsplassen og næringseiendommen en tydeligere og positiv profil.
Et steinkast fra byen, i sjøkanten på Marineholmen, ligger vårt nye spisested Lanternen Søtt+Salt. Her vil du få en litt annen opplevelse enn den du er vant med. Vi serverer ikke retter anrettet på tallerkener. Vi ønsker å tilby en mer sosial servering og setter varme gryter, sauser, fat og skåler rett på bordet - klart til å sendes rundt og deles. Flere av rettene kommer ut samtidig og skaper en god flyt i måltidet. Dette skaper en hyggelig og uformell stemning for våre gjester. Som vi sier: “Et godt måltid er skapt for å deles” I kjøkkenet har vi fokus på godt håndverk, gode råvarer og god drikke. Velkommen til oss på Lanternen Søtt+Salt!